Dana Fodor Mateescu

Poveștile mele sunt vii și mă scot din minți. Mă rod pe dinăuntru. Le cert și le iubesc, le mângâi, apoi le gonesc, le ucid și le readuc la viață. Sunt ale mele. Uneori, mă îmbracă de sus până jos, mi se prind în păr, la gât și pe fiecare deget. Eu însămi sunt o poveste.

Despre

Revista 13  + – descoperă faptul divers pozitiv –  este un proiect media conceput de Dana Fodor MATEESCU și Răzvan MATEESCU, proiect care prezintă cititorilor subiecte generoase, pe care cei doi jurnaliști le-au întâlnit și scris de-a lungul carierei de reporteri speciali la cotidienele bucureștene.

Tot aici veți găsi povești neștiute, din comunism, mărturii ale epocii statului la cozi și al ciripitorilor la Securitate, amintiri dintr-un București colorat al copilăriei anilor 70-80, rețete culinare, care-ți lasă gura apă, dar și poezii nebune sau texte din domeniul paranormalului.

Și, dacă vă plac Povestirile din București scrise de Dana Fodor Mateescu, tot aici le veți afla. Însă, aveți grijă! Sunt vii, miros a orez cu lapte, a vișine prea coapte și-a interior de buburuză. Poveștile râd în hohote, cântă, țopăie, scot limba, plâng numai spre seară, iubesc cu disperare, respiră și… s-ar putea să nu mai scăpați de ele. Vă așteptăm cu drag!

11 gânduri despre „Despre

  1. Bună ziua!

    V-ar interesa să scrieți o postare despre cartea mea de parenting “Cum să fii un tată grozav?” Nu știu câți tați publică astfel de cărți și cred că ar fi de ajutor.

    Descriere făcută de o doamnă care a cumpărat deja cartea:

    “Cum să fii un tată grozav” este o poveste sinceră despre iubire, înțelegere și mai ales despre încredere. Cartea descrie bucuriile, dar și fricile unui bărbat în rolul de părinte și în același timp îți prezintă pas cu pas cum se clădește o relație puternică tată-fiică. Bucurați-vă de această poveste scrisă cu sufletul!
    Dacă vă interesează, vă pot trimite un ebook.

    Cu drag,
    Victor

    https://mybestseller.ro/magazin/cum-sa-fii-un-tata-grozav/

    https://play.google.com/store/books/details/Victor_Pana_Cum_s%C4%83_fii_un_tat%C4%83_grozav?id=QHldEAAAQBAJ&gl=RO

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.