După zece ani de la lansarea proiectului nostru Artizanescu.ro, magazin online de tradiții românești, ne-am propus să ne extindem în spațiul virtual cu un nou format. Dorim ca prin demersul nostru să avem o interacțiune mai bună cu cei care în acest deceniu ne-au sprijinit moral, ne-au cumpărat produsele și ai apreciat în genere activitatea noastră. 82925465_634666420669630_6907240369059004416_n

Artizanescu Romania, magazinul afiliat siteului www.artizanescu.ro va fi un caleidoscop de povești, obiceiuri, tradiții și apucături românești în care vom dezbate tot ceea ce ține de rădăcinile noastre.

În cei zece ani de activitate am avut nenumărate experiențe interesante și întrebări venite din partea clienților, am trăit situații triste, dar și comice, am învățat multe, și vrem să împărțim toate acestea cu voi.

În spatele fiecărui obiect meșteșugit cu multă răbdare și pricepere sunt ei, păstrătorii tradiției, oamenii care însuflețesc prin talentul și măiestria lor cănile ceramice, farfuriile, lingurile, ștergarele, ouăle încondeiate, mărțișoarele, iar poveștile lor sunt prea puțin știute. Le veți găsi aici.

Când veți fi departe de plaiurile pe unde ați copilărit, de bunici, de părinți și de prietenii rămași acasă, obiectele cumpărate din micul nostru magazin online vă vor mângâia dorul de țară.

Vă așteptăm să treceți pragul căsuței noastre virtuale, să ne trimiteți vești de departe și tot ce credeți că merită spus pe tema asta.

Dana și Răzvan Mateescu