Artistul Florian Stoica, vocea inconfundabilă a trupei Conexiuni, s-a stins din viață la numai 58 de ani, pe 13 noiembrie. Anunțul a fost făcut de familia sa pe pagina de Facebook. Ultimul concert susținut de Florian, alături de trupa sa, a avut loc pe pe 8 noiembrie. Avea 58 de ani.

„Acum am vrea ca „TU” să „Mai rămai putin”, însă cu durere în suflet trebuie să vă anunțăm ca al nostru soț, tata, prieten, artist, Florian Stoica – solistul formației Conexiuni, a plecat aseară la 22:45 spre Ceruri pentru că are un spectacol în fața Domnului, cel mai dureros pentru noi, dar probabil cel mai valoros pentru el. Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, la Biserica Sfintii Voievozi din Urlați, încă nu știm ora, dar revenim cu informatii. Dumnezeu să-l ierte!” – Florentina si Florentin Stoica

Un om minunat, un tată și un soț bun, un prieten de nădejde, un rocker adevărat și un muzician care ar mai fi avut multe de spus, de cântat și de făcut în viața aceasta. Ne vom aminti mereu de tine, Florian Stoica! Dumnezeu să te odihnească! Ești ideea de intens.

DFM.